Zelfstandige / ZZP / VOF

Misschien heeft u als zelfstandige geen arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Na een ongeval valt uw inkomen weg en staat u voor allerlei problemen.

– Wie gaat uw werk overnemen (en wie betaalt dat) en wie doet de acquisitie van nieuwe projecten?
– Ontvangt u tijdig voorschotten op uw schadevergoeding vanwege uw misgelopen omzet?
– Hoe zou uw bedrijf zich zonder ongeval hebben ontwikkeld.
– Hoe kunt u uw schade onderbouwen?
– Komen er problemen met de belastingdienst?
– Accepteert de verzekeraar dat u arbeidsongeschikt bent en hoe kan dat bepaald worden?

Zodra aansprakelijkheid door de verzekeraar erkend is, kunnen wij u snel verder helpen. Soms is het handig daarbij een arbeidsdeskundige in te schakelen, een ergotherapeut of een bedrijfseconoom. In andere gevallen kan een individueel multidisciplinair revalidatieprogramma uitkomst bieden. We gaan met u kijken of u na herstel verder kunt in uw bedrijf, of helpen u zoeken naar andere mogelijkheden.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Dan weet u vervolgens snel en exact waar u aan toe bent.

Wie zijn Brons & Visser?

IMG_6115

Jenny Visser

Mijn naam is Jenny Visser en ik ben sinds 1998 advocaat. Ik sta zo'n 18 jaar slachtoffers van ongevallen bij. Ik adviseer slachtoffers ook op het gebied van arbeidsrecht en re-integratie.

visser@bronsenvisser.nl

06-42022876

Eric

Eric Brons

Mijn naam is Eric Brons. Ik ben sinds 1998 gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers van letselschade. Daarnaast verhaal ik ook door letselschade veroorzaakte kosten van zorgverzekeraars en loondoorbetaling van werkgevers.

brons@bronsenvisser.nl

06-24693350

"Wij vinden het belangrijk om goed naar u te luisteren, u duidelijk uit te leggen hoe wij u kunnen helpen en wat u te wachten staat. Wij stellen alles in het werk om uw leven zoveel mogelijk weer op de rit te krijgen en al uw schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Daarbij communiceren wij duidelijk en dragen zorg voor goede bereikbaarheid".