Werk en re-integratie

Als u door een ongeval niet of niet volledig kunt werken, komt er van alles op u af. U bent verplicht om aan de re integratie mee te werken op grond van de Wet Verbetering Poortwachter, u krijgt te maken met een Arbo- bedrijfsarts en mogelijk krijgt u tijdens ziekte minder loon.

Het is belangrijk om te herstellen om dan weer zoals voor het ongeval aan het werk te kunnen.

Wij begeleiden u hierbij en schakelen zo nodig hulp in van een arbeidsdeskundige.

Als u door een ongeval arbeidsongeschikt bent geraakt dan krijgt u als werknemer uw loon 2 jaar doorbetaald. In die tijd mag u niet ontslagen worden. U krijgt de tijd om te herstellen en uw werk te hervatten. Soms kan een arbeidsdeskundige daarbij helpen, bijvoorbeeld als uw bedrijfsarts vindt dat u te snel weer volledig aan het werk moet, of omdat de werkgever u onvoldoende helpt in de re-integratie. Soms heeft u geen recht op volledige doorbetaling, of mist u andere inkomenscomponenten (bijvoorbeeld onregelmatigheidstoeslagen). Als letselschadeadvocaten staan we u gedurende uw gehele herstel bij en helpen we voorkomen dat u in financiële problemen komt.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Dan weet u vervolgens snel en exact waar u aan toe bent.

Wie zijn Brons & Visser?

IMG_6115

Jenny Visser

Mijn naam is Jenny Visser en ik ben sinds 1998 advocaat. Ik sta zo'n 18 jaar slachtoffers van ongevallen bij. Ik adviseer slachtoffers ook op het gebied van arbeidsrecht en re-integratie.

visser@bronsenvisser.nl

06-42022876

Eric

Eric Brons

Mijn naam is Eric Brons. Ik ben sinds 1998 gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers van letselschade. Daarnaast verhaal ik ook door letselschade veroorzaakte kosten van zorgverzekeraars en loondoorbetaling van werkgevers.

brons@bronsenvisser.nl

06-24693350

"Wij vinden het belangrijk om goed naar u te luisteren, u duidelijk uit te leggen hoe wij u kunnen helpen en wat u te wachten staat. Wij stellen alles in het werk om uw leven zoveel mogelijk weer op de rit te krijgen en al uw schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Daarbij communiceren wij duidelijk en dragen zorg voor goede bereikbaarheid".