Skip to content

Procederen

Mocht aansprakelijkheid niet vastgesteld worden of blijven partijen het oneens over de hoogte van uw schadevergoeding, dan gelden aanvullende voorwaarden voor onze kosten. In de meeste gevallen komen we er buiten rechte wel met elkaar uit, maar soms lukt het niet. Als advocaten kunnen wij u bij uitstek adviseren over uw kansen in een rechtszaak en alle noodzakelijke stappen voor u zetten. Soms adviseren wij u andere stappen, zoals mediation of het starten van een deelgeschil. Als u in aanmerking komt voor een toevoeging bij de Raad voor Rechtsbijstand (ook wel ‘pro deo’ genoemd), zijn uw kosten een stuk lager.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Dan weet u vervolgens snel en exact waar u aan toe bent.

Wie zijn Brons & Visser?

IMG_6115

Jenny Visser

Mijn naam is Jenny Visser en ik ben sinds 1998 advocaat. Ik sta zo'n 18 jaar slachtoffers van ongevallen bij. Ik adviseer slachtoffers ook op het gebied van arbeidsrecht en re-integratie.

visser@bronsenvisser.nl

06-42022876

Eric

Eric Brons

Mijn naam is Eric Brons. Ik ben sinds 1998 gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers van letselschade. Daarnaast verhaal ik ook door letselschade veroorzaakte kosten van zorgverzekeraars en loondoorbetaling van werkgevers.

brons@bronsenvisser.nl

06-24693350

"Wij vinden het belangrijk om goed naar u te luisteren, u duidelijk uit te leggen hoe wij u kunnen helpen en wat u te wachten staat. Wij stellen alles in het werk om uw leven zoveel mogelijk weer op de rit te krijgen en al uw schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Daarbij communiceren wij duidelijk en dragen zorg voor goede bereikbaarheid".