Over Ons

"In alle gevallen is het verstandig dat u zo vroeg mogelijk contact met ons opneemt, zodat wij direct met u kunnen meedenken en zaken voor u kunnen regelen."

De specialisten van Brons & Visser Letselschade

Brons en Visser hebben opgeteld zo'n 50 jaar ervaring in het bijstaan van slachtoffers van letselschade. Onze werkwijze is persoonlijk en laagdrempelig. Door onze ervaring kennen we de meeste verzekeraars en schaderegelaars en weten we wat we moeten doen om uw belangen (en alleen UW belangen) te behartigen.

Door onze specifieke opleiding en jarenlange praktijkervaring zijn wij gespecialiseerd in het verhalen van uw letselschade. Wij adviseren en assisteren u in alle stadia van een letselschadezaak. Zo nemen wij u de juridische werkzaamheden uit handen nadat u slachtoffer bent geworden van een ongeval, een medische fout of een mishandeling.

Maar ook als u verwikkeld bent in een langer lopende schadezaak kunnen wij de verdere afhandeling overnemen. In alle gevallen is het verstandig dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt, zodat wij direct met u kunnen meedenken en zaken voor u kunnen regelen.

Wij werken met diverse medisch adviseurs, zodat we voor elke zaak de meest geschikte medisch adviseur kunnen benaderen. 

Als specialisten op letselschadegebied zijn mr. E. Brons en mr. J.H.C. Visser lid van diverse specialisatieverenigingen. We beschikken daardoor we over een breed netwerk. Wij zijn lid van de volgende verenigingen en werkgroepen:

IMG_7671-2-1024x323

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
06-24022876 of 06-24693350

Wie zijn Brons & Visser?

IMG_6115

Jenny Visser

Mijn naam is Jenny Visser en ik ben sinds 1998 advocaat. Ik sta zo'n 18 jaar slachtoffers van ongevallen bij. Ik adviseer slachtoffers ook op het gebied van arbeidsrecht en re-integratie.

visser@bronsenvisser.nl

06-42022876

Eric

Eric Brons

Mijn naam is Eric Brons. Ik ben sinds 1998 gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers van letselschade. Daarnaast verhaal ik ook door letselschade veroorzaakte kosten van zorgverzekeraars en loondoorbetaling van werkgevers.

brons@bronsenvisser.nl

06-24693350

"Wij vinden het belangrijk om goed naar u te luisteren, u duidelijk uit te leggen hoe wij u kunnen helpen en wat u te wachten staat. Wij stellen alles in het werk om uw leven zoveel mogelijk weer op de rit te krijgen en al uw schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Daarbij communiceren wij duidelijk en dragen zorg voor goede bereikbaarheid".