Letselschade, wat nu?

Wanneer u letsel oploopt door een ongeval of een medische fout, is uw herstel natuurlijk het belangrijkst. Maar u wilt ook een financiële vergoeding voor uw schade ontvangen.

Om de andere partij zover te krijgen dat deze ook daadwerkelijk betaalt, is het verstandig een advocaat in te schakelen die hierin gespecialiseerd is. Bij Brons en Visser Letselschade hebben wij hiervoor de juiste mensen in huis.

Wij hebben met u een gesprek over de kosten die u maakt, de schade die u lijdt en de hulp die u nodig heeft. We nemen onmiddellijk contact op met de veroorzaker van een ongeval. Meestal treedt een verzekeraar voor deze veroorzaker op.

Eerst moet de aansprakelijkheid worden erkend. Dit betekent dat de veroorzaker van de schade daarvoor in juridische zin verantwoordelijk is. Dat kan het geval zijn als iemand in het verkeer een fout heeft gemaakt of als een werkgever niet heeft gezorgd voor een veilige werkomgeving of de gemeente de stoep niet goed heeft onderhouden.

Wij hebben steeds overleg met u en de verzekeraar over wat u nodig heeft en waar u recht op heeft. Als u bent hersteld of het is in uw belang om de zaak af te wikkelen dan bespreken wij met u (en met onze medisch adviseur) wat een goede regeling is of wij leggen u de mogelijke opties voor.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Dan weet u vervolgens snel en exact waar u aan toe bent.

Wie zijn Brons & Visser?

IMG_6115

Jenny Visser

Mijn naam is Jenny Visser en ik ben sinds 1998 advocaat. Ik sta zo'n 18 jaar slachtoffers van ongevallen bij. Ik adviseer slachtoffers ook op het gebied van arbeidsrecht en re-integratie.

visser@bronsenvisser.nl

06-42022876

Eric

Eric Brons

Mijn naam is Eric Brons. Ik ben sinds 1998 gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers van letselschade. Daarnaast verhaal ik ook door letselschade veroorzaakte kosten van zorgverzekeraars en loondoorbetaling van werkgevers.

brons@bronsenvisser.nl

06-24693350

"Wij vinden het belangrijk om goed naar u te luisteren, u duidelijk uit te leggen hoe wij u kunnen helpen en wat u te wachten staat. Wij stellen alles in het werk om uw leven zoveel mogelijk weer op de rit te krijgen en al uw schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Daarbij communiceren wij duidelijk en dragen zorg voor goede bereikbaarheid".