Beste Letschelschade Advocaat in Hoogeveen? Vrijblijvend Adviesgesprek

letseschade advocaten Hoogeveen

Letseschade Advocaten in Hoogeveen

Bent u op zoek naar een Letselschade Advocaat in de omstreken van Hoogeveen? Bij Brons & Visser bent u dan aan het juiste adres. Het kan zijn dat u in een moeilijke situatie terecht bent gekomen, u bent wellicht door de schuld van iemand anders, slachtoffer geworden van bijvoorbeeld een ongeval. Meestal is het dan zo geregeld in Nederland dat u dan kosteloos rechtshulp kunt krijgen van de letselschade advocaat Hoogeveen. De rechtshulp kosten die gemaakt worden, zijn onderdeel van uw schade. De kosten kunnen dan ook verhaald worden op de aansprakelijke partij. De letselschade advocaat Hoogeveen staat dan ook altijd voor u klaar om u bij te staan, en u krijgt advies over de mogelijkheden zonder dat u daarvoor kosten in rekening krijgt gebracht.

Letselschade in het verkeer

Het kan zijn dat u een ongeluk heeft gehad in het verkeer. Dit kan met de auto zijn, met de scooter, fiets, brommer, scootmobiel of bijvoorbeeld in het openbaar vervoer. Erg vervelend natuurlijk en daarvoor kunt u altijd contact opnemen met de letselschade advocaat Hoogeveen. Getuigen kunnen in het verkeer erg belangrijk zijn, zij kunnen aangeven wat ze gezien hebben en dit kan een belangrijke rol spelen om na te gaan hoe de situatie daadwerkelijk is verlopen. Letselschade in het verkeer komt vaker voor dan u denkt, dus neem op tijd contact op als daar bij u sprake van is.

Letselschade op het werk

Ook op het werk kan zich een ongeval voordoen. Een machine kan bijvoorbeeld omvallen, en letsel bij u verzoorzaken. Schakel altijd de letselschade advocaat Hoogeveen in, zodat er beoordeeld kan worden of uw werkgever wel of niet aansprakelijk is. We begrijpen dat u dit liever niet doet, omdat u er misschien erg graag werkt. Maar u hoeft niet zelf op te draaien voor alle kosten als het niet uw schuld is.

Letselschade op straat of in een winkel

Er kan ook een ongeval plaatsvinden op straat of in de winkel. Ook dan kan de letselschade advocaat Hoogeveen u bijstaan als u hier zelf geen schuld aan heeft. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u bent gevallen over een losliggende klinker op straat, of dat u zich heeft gestoten in de openbare ruimte. De letselschade advocaat Hoogeveen kan dan voor u onderzoeken of dat er een aansprakelijke partij aan te wijzen is. Als er getuigen zijn is het belangrijk dat zij ook hun verhaal doen, dit kan namelijk veel duidelijkheid geven over de situatie.

Letselschade met dieren

Het zal u maar gebeuren, u bent op bezoek bij vrienden of familie, of bij mensen die u niet kent, en u wordt gebeten door een hond of een ander dier. Of u bent misschien van een paard gevallen of gewond geraakt door een paard of ander dier. Schakel dan ook de letselschade advocaat Hoogeveen in, zodat wij kunnen onderzoeken wie er aansprakelijk gesteld kan worden. Het moet voorkomen worden dat anderen in gevaar worden gebracht door deze dieren (ook al was het een ongeluk). Als de eigenaar er op aan wordt gesproken en op moet draaien voor de kosten, letten ze de volgende keer vaak wel beter op (al kan het ook onmacht geweest zijn).

Letselschade bij het sporten

Tijdens het sporten kunt u ook letsel oplopen. Misschien gedraagt iemand zich ongewenst en heeft zich niet aan de spelregels gehouden. Deze persoon zou dan aansprakelijk kunnen zijn voor het letsel. Schakel de letselschade advocaat Hoogeveen in en dan kan het onderzocht worden. Het is belangrijk dat u duidelijkheid krijgt over de schade en de kosten, vaak kan het verhaald worden als een ander de schade, bijvoorbeeld van een val, heeft veroorzaakt.

Waarom een letselschade advocaat Hoogeveen?

Tegenwoordig wordt het grootste deel van de letselschade zaken geregeld zonder een rechter. Hierdoor loopt u geen financieel risico. Het kan gebeuren dat er onderling niet tot een overeenstemming wordt gekomen, dan kan de letselschade advocaat Hoogeveen altijd nog een gerechtelijke procedure voor u starten. Het is belangrijk dat u daarbij weet dat u er niet alleen voor staat! Maar voordat deze procedure wordt opgestart, worden er eerst prijsafspraken gemaakt. Daarnaast kan de letselschade advocaat Hoogeveen werken aan de hand van de gefinancierde rechtsbijstand via de Raad voor de Rechtsbijstand. Het voordeel voor u is dan dat wanneer uw inkomen binnen de grenzen valt voor het krijgen van gefinancierde rechtshulp, dan kan de letselschade advocaat Hoogeveen dit voor u aanvragen. Het enige wat u dan hoeft te betalen is een eventuele eigen bijdrage.

De letselschade advocaat Hoogeveen is uiteraard gebonden aan de regels van de Nederlandse Orde van Advocaten en we zijn tevens lid van de LSA. Vertrouwen is voor u heel belangrijk en daar kunt u bij de letselschade advocaat Hoogeveen ook echt op rekenen!

Afspraak maken letselschade advocaat Hoogeveen

U heeft misschien al geprobeerd om met de aansprakelijke partij in gesprek te gaan, maar zij ontkennen of willen niet meewerken om het netjes op te lossen. Zit u ook met uw handen in het haar omdat u het graag snel en netjes wilt oplossen? Het enige wat u dan kunt doen is contact opnemen met de letselschade advocaat Hoogeveen zodat er samen gekeken kan worden naar een oplossing.

Vragen aan de letselschade advocaat Hoogeveen?

Misschien bevindt u zich in een situatie waarbij u niet zo goed weet wat u nu moet doen. U heeft wellicht letsel opgelopen, maar twijfelt of dat er iemand anders aansprakelijk gesteld kan worden of dat u zelf op moet draaien voor de kosten. Gelukkig staat u er niet langer alleen voor, want u kunt maar beter snel contact opnemen met Brons & Visser letseschade advocaten. De situatie kan dan besproken worden. Er worden vragen aan u gesteld om de situatie in beeld te krijgen, waarbij u kunt uw verhaal doen. Vanaf dat moment voelt u zich ook snel begrepen en weet u ook dat u er niet alleen voor staat. Neemt u daarom ook bij twijfel, altijd contact op met ons. Op deze manier kan er gekeken worden hoe dat onze letselschade advocaten in Hoogeveen u kunnen helpen en bij kunnen staan in een eventuele zaak.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Dan weet u vervolgens snel en exact waar u aan toe bent.

Wie zijn Brons & Visser?

IMG_6115

Jenny Visser

Mijn naam is Jenny Visser en ik ben sinds 1998 advocaat. Ik sta zo'n 18 jaar slachtoffers van ongevallen bij. Ik adviseer slachtoffers ook op het gebied van arbeidsrecht en re-integratie.

visser@bronsenvisser.nl

06-42022876

Eric

Eric Brons

Mijn naam is Eric Brons. Ik ben sinds 1998 gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers van letselschade. Daarnaast verhaal ik ook door letselschade veroorzaakte kosten van zorgverzekeraars en loondoorbetaling van werkgevers.

brons@bronsenvisser.nl

06-24693350

"Wij vinden het belangrijk om goed naar u te luisteren, u duidelijk uit te leggen hoe wij u kunnen helpen en wat u te wachten staat. Wij stellen alles in het werk om uw leven zoveel mogelijk weer op de rit te krijgen en al uw schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Daarbij communiceren wij duidelijk en dragen zorg voor goede bereikbaarheid".