Letsel in een passagiersvliegtuig

Een passagier had al plaatsgenomen op de haar toegewezen zitplaats in het vliegtuig. Een medepassagier probeerde een bagagestuk boven het hoofd van de passagier in het bagagerek te plaatsen. Zij liet dat bagagestuk echter vallen, waarna het op het hoofd van de zittende passagier  viel. Deze liep daardoor een hersenschudding op. De passagier probeerde de schade te verhalen op de vliegtuigmaatschappij. De zaak kwam uiteindelijk bij het Gerechtshof. Deze bepaalde dat de vliegtuigmaatschappij op grond van de vervoersovereenkomst tussen partijen, aansprakelijk is voor alle geleden schade en nog te lijden schade. Het bewijs van het verband tussen de klachten en het ongeval maar ook de omvang van de te betalen schadeschadevergoeding moet nog wel worden geleverd.

Zie: bagage in vliegtuig valt op hoofd passagier 

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Dan weet u vervolgens snel en exact waar u aan toe bent.

Wie zijn Brons & Visser?

IMG_6115

Jenny Visser

Mijn naam is Jenny Visser en ik ben sinds 1998 advocaat. Ik sta zo'n 18 jaar slachtoffers van ongevallen bij. Ik adviseer slachtoffers ook op het gebied van arbeidsrecht en re-integratie.

visser@bronsenvisser.nl

06-42022876

Eric

Eric Brons

Mijn naam is Eric Brons. Ik ben sinds 1998 gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers van letselschade. Daarnaast verhaal ik ook door letselschade veroorzaakte kosten van zorgverzekeraars en loondoorbetaling van werkgevers.

brons@bronsenvisser.nl

06-24693350

"Wij vinden het belangrijk om goed naar u te luisteren, u duidelijk uit te leggen hoe wij u kunnen helpen en wat u te wachten staat. Wij stellen alles in het werk om uw leven zoveel mogelijk weer op de rit te krijgen en al uw schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Daarbij communiceren wij duidelijk en dragen zorg voor goede bereikbaarheid".