Het verloop van een letselschadezaak

Eerst kijken wij of er een aansprakelijke partij voor uw schade is aan te wijzen. Want alleen als een andere partij (deels) aansprakelijk is, kunnen wij voor u aan de slag. Is dit het geval, dan stellen wij deze partij of diens verzekeraar officieel aansprakelijk. Ook kunnen er meerdere partijen aansprakelijk zijn. In zo’n situatie is het raadzaam om ook partijen die niet direct voor de hand liggen, aansprakelijk te stellen. Bij Brons en Visser Letselschade regelen wij dit direct voor u omdat uw recht op schadevergoeding anders kan vervallen (verjaren).

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Dan weet u vervolgens snel en exact waar u aan toe bent.

Wie zijn Brons & Visser?

IMG_6115

Jenny Visser

Mijn naam is Jenny Visser en ik ben sinds 1998 advocaat. Ik sta zo'n 18 jaar slachtoffers van ongevallen bij. Ik adviseer slachtoffers ook op het gebied van arbeidsrecht en re-integratie.

visser@bronsenvisser.nl

06-42022876

Eric

Eric Brons

Mijn naam is Eric Brons. Ik ben sinds 1998 gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers van letselschade. Daarnaast verhaal ik ook door letselschade veroorzaakte kosten van zorgverzekeraars en loondoorbetaling van werkgevers.

brons@bronsenvisser.nl

06-24693350

"Wij vinden het belangrijk om goed naar u te luisteren, u duidelijk uit te leggen hoe wij u kunnen helpen en wat u te wachten staat. Wij stellen alles in het werk om uw leven zoveel mogelijk weer op de rit te krijgen en al uw schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Daarbij communiceren wij duidelijk en dragen zorg voor goede bereikbaarheid".