De medisch adviseur

Om uw zaak tegen de verzekeraar zo goed mogelijk te kunnen bewijzen schakelen wij eigen medisch adviseurs in. Deze medisch adviseurs (arts/specialist) staan alleen slachtoffers bij en geen verzekeraars.

U machtigt ons en onze medisch adviseurs om de medische informatie bij uw behandelaars op te vragen zodat u dat niet zelf hoeft te doen.

De ingeschakelde medisch adviseur adviseert ons over de aard en omvang van uw letsel (wat heeft u precies?), hij beoordeelt het letsel en geeft een prognose van uw herstel. Ook adviseert deze deskundige u en ons over de risico’s van uw letsel in de toekomst. Bijvoorbeeld of er artrose kan optreden, of de klachten kunnen verergeren of dat u misschien op termijn toch een operatie nodig heeft.

In het geval van ernstiger letsel adviseert hij over een aanvullende onafhankelijke medische expertise door een arts (deze wordt vervolgens in samenspraak met de wederpartij uitgevoerd). Daarmee wordt dan objectief vastgelegd wat uw letsel inhoudt en welke beperkingen u heeft of op termijn kan krijgen.

Zo wordt elke zaak door ons met de meeste zorgvuldigheid uitgevoerd. Uw zaak wordt toekomstbestendig geregeld.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Dan weet u vervolgens snel en exact waar u aan toe bent.

Wie zijn Brons & Visser?

IMG_6115

Jenny Visser

Mijn naam is Jenny Visser en ik ben sinds 1998 advocaat. Ik sta zo'n 18 jaar slachtoffers van ongevallen bij. Ik adviseer slachtoffers ook op het gebied van arbeidsrecht en re-integratie.

visser@bronsenvisser.nl

06-42022876

Eric

Eric Brons

Mijn naam is Eric Brons. Ik ben sinds 1998 gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers van letselschade. Daarnaast verhaal ik ook door letselschade veroorzaakte kosten van zorgverzekeraars en loondoorbetaling van werkgevers.

brons@bronsenvisser.nl

06-24693350

"Wij vinden het belangrijk om goed naar u te luisteren, u duidelijk uit te leggen hoe wij u kunnen helpen en wat u te wachten staat. Wij stellen alles in het werk om uw leven zoveel mogelijk weer op de rit te krijgen en al uw schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Daarbij communiceren wij duidelijk en dragen zorg voor goede bereikbaarheid".